Krachtige Woorden, Sterke verhalen
Verhalenverteller en Woordartiest Giovanni Masetti

BOEK NU: "Wie is het Haasje"
In deze interactieve voorstelling Spelen Giovanni Masetti (verteller van verhalen) en Ruben Haften (poppenspeler) en Rodney (schildpad) het verhaal van Haas en Schildpad. In deze variant op het verhaal "Wie is het Haasje" kunnen verschillende sociaal maatschappelijke en educatieve thema's in meer of mindere maten worden benadrukt. Wij denken dan aan thema's zoals: pesten, eenzaamheid, vriendschap, samen delen etc.

Tijdens deze interactieve voorstelling word gebruik gemaakt van een combinatie van klassiek vertellen, poppenspel en gebruik van kamischibai. door het aanpassen vakthema en taalgebruik is deze voorstelling geschikt voor alle basisschool leeftijden (niet tegelijk maat in onderbouw, midden bouw en boven bouw verdeeld)
Omdat deze interactieve voorstelling voor diverse doelgroepen kan worden gespeeld is deze voorstelling is zeer geschikt voor Peuterspeelzalen, BSO’s, kerken, bejaarden/verzorgingshuizen en Bibliotheken. Maar ook zeker voor campings, (culturele) festivals, verjaardagsfeestjes. 


Ook iets voor u?  neem contact op via het contactformulier.